Sonja

duuuge predigre, lepe i nežne ali i prljave reči

duuuge predigre, lepe i nežne ali i prljave rečiIme: Sonja
Mesto: Inđija
Godište: 1979.
Zanimanje: Umetnica
Opis: Zaista nisam ovde da bih kukala ali činjenica je da u vezama i u ljubavi nisam imala sreće. Bila sam slepa i nisam skontala na vreme da moje bujno i zgodno telo predstavlja mač sa dve oštrice i najčešće privlači slatkorečive frajere koji su samo gledali kako da mi uđu u gaćice. Nemoj me pogrešno shvatiti jer seks mi je zaista važan i potreban ali samo ako je strastven, emotivan… iskren.
Volim duuuge predigre, lepe i nežne ali i prljave reči koji potpaljuju vatru u meni i podižu seksualnu želju. Obožavam kada tiho šapućemo sve stvari koje bi radili jedno drugom u krevetu, kada čujem napaljenost u glasu, kada čujem uzdahe, jecaje… prosto napaljenost koja izbija iz nas.
Volim da mi govoriš šta da radim, kako da se trljam, koliko snažno da guram prste u sebe… a isto tako obožavam da naređujem šta TI da radiš i kako da se maziš i da drkaš svoj napaljeni organ. Ako si znatiželjan, spreman za razmenu reči i emocija… ako želiš da te jedna iskusna žena dovede do vrhunca svojim tihim, napaljivim glasom.. pozovi me 🙂

Da bi me kontaktirao, pozovi 0906/20-21-24 lokal 7, kada se javi ljubazna sekretarica trazi Sonja i javiću ti se