Matorke za Vezu

Matorke su apsolutno savrsene za vezu. Kao i svaki drugi tek punoletni napaljeni klinac ja sam matorke milf posmatrao samo kao priliku za brutalno dobar seks. Vecina mladica se sa 18, 19 godina trudi da smuva matorku 45plus i da je kresne. To je kao neki ultimativni cilj. U tim godinama mislite samo na onu ukusnu zensku stvar i to zrelu, stariju, iskusnu. To je fantazija za kojom godinama zudimo.

Imao sam ja uspeha, nije da nisam. Lep mlad zgodan u formi, ne hvalim se ali na oko sam dobar. Ali moj mladi smotani mozak nije mogao da razmislja samostalno. Tu funkciju je uglavnom prepustao donjoj glavi a ona ima samo jedan instinkt – seks! I on je meni govorio – matorke su samo za seks.

matorke za vezuMatorke NISU samo za seks.

Desavalo se da se pomalo emotivno vezem ali je to sve ipak bio na striktno fizickom seksualnom nivou. Odbacivao sam bilo kakvu drugu mogucnost jer tako mlad i lud ja sam bio nedovoljno svestan sta se desava. Posebno kada sam upoznao nju. Ja tada 19 a ona 46. Neki bi rekli da je to izopaceno, tolika razlika u godinama, ali kako ona voli da kaze – godine su samo broj.

Matorke su i za vezu a ne samo za seks? Ne, odbijao sam takvu mogucnost, ali ipak me je nesto vuklo ka njoj. I malo po malo bilo je susreta kada nismo ni imali seks. Samo smo pricali uz blagi peting ali nikakva penetracija i to. Da li sam se zaljubljivao?

MILFARE apsolutno jesu za vezu!

Trebalo mi je nekoliko meseci da to shvatim. Mozda cak i za nesto vise od veze. Seks je sjajan, savrsen, i to je svakako vazno za zdravu vezu. Pocelo je tako – cisto fizicki, ali vremenom je preslo u nesto jace – u vezu.

Ne, nisam joj rekao da je volim iako to osecam i to se vidi. Da li bi joj trebao reci? Ovo su neka osecanja meni nepoznata. Matork, starija zena koja moze majka da mi bude, sada je u mom narucju ali ne samo iz strasti i pozude… vec i iz ljubavi.

Da, veza sa matorkama je apsolutno moguca, zdrava, i sjajna.