Šta privlači udate žene ka drugim Muškarcima

Ovaj članak se bavi istraživanjem fenomena šta privlači udate žene kod drugih muškaraca. Kroz istoriju se navodi niz faktora zašto ženu privlači neko van braka. To može uključivati emocionalne i fizičke potrebe i osećanja zanemarivanja ili nesigurnosti, kao i kulturne i društvene norme. Šta tera ženu da se fizički i emocionalno poveže sa drugim muškarcima? Hajde da saznamo!

1. Kada udate žene osećaju Fizičku privlačnost ka drugima.udate žene preljuba

Prvi i verovatno najčešći razlog zašto udatu ženu privlači drugi muškarac je taj što ga smatra fizički privlačnim. Posle nekoliko godina braka, moguće je da više ne oseća onu prvobitnu iskru. Fizička privlačnost je prirodna sila i nešto što se ne može zanemariti. Ova sila je toliko moćna da čak i srećno udata žena može biti privučena ka nekom drugom. Dakle, kada afera počne, obično uključuje samo fizičku intimnost. Međutim, ako se odlično slažete i provodite mnogo vremena zajedno, to će se vremenom pretvoriti i u emotivnu vezu.

2. Osjećaj avanture i zabave.

Druga najčešća stvar koja udate žene privlače drugom muškarcu je osećaj avanture i zabave koji dobija iz vanbračne veze. Dobar smisao za humor dolazi sa ovim paketom, i to je ono što je najviše privlači. Posebno neke prljave šale, crni humor i seksi pričice… sve je to dobrodošlo! Udata žena želi nekoga ko će joj ulepšati dan i sa kim će zaboraviti na svoje probleme, bar na kratko. Imati nekoga ko je avanturistički nastrojen će joj doneti neku vrstu uzbuđenja. Biće srećna jer konačno ima nekoga sa kim može da istražuje nove avanture o kojima je uvek maštala.

3. Emocionalna povezanost i razumevanje – na to udate žene padaju.

Udate žene su uvek oprezne i imaju na umu svoj brak i porodicu. One u početku odbijaju misao da bi započele nešto sa nekim ko ih privlači izvan braka. Međutim, postaje mnogo teže kada postoji snažna emocionalna podrška između dvoje ljudi. Ova veza je na početku braka vrlo jaka, ali nakon nekog vremena ona se smanjuje. Žena se tada emocionalno usaljava od supružnika.

Dakle, pravi razlog što je privlači drugi muškarac je taj što joj on verovatno pruža neophodnu emocionalnu podršku. Baš onu podrđku koja joj tako očajnički nedostaje u njenom bračnom životu. Često se dešava da oženjeni muškarac pruža sigurnost i stabilnost vezi. Ali nije u stanju da održi emocionalnu podršku koja je potrebna njegovoj ženi.

4. Inteligencija i duhovitost.

Sve žene sveta, bile one udate ili slobodne, vole inteligentne i duhovite muškarce – tačka. Oni deluju zrelije i stabilnije, ali u isto vreme izuzetno harizmatično i šarmantno. I to je konačna formula koja će naterati udatu ženu da kaže „zbogom“ monogamiji. Dakle, ako je njen muški prijatelj ili kolega inteligentan, on će je definitivno čak i nesvesno zavesti svojim stimulativnim razgovorom i harizmom. Sviđa joj se činjenica da konačno može da vodi dublje razgovore, a ne samo da priča o „Kakav ti je bio dan, dušo?“ Nakon čega sledi tišina.

5. Pažnja – Ključni faktor za sve udate dame na svetu.udate žene nagužena

Ono što zapravo uzrokuje sve gore pomenuto je nedostatak pažnje njenog muža. Kada udata žena ima muža koji je ignoriše. Koji ne provodi kvalitetno vreme sa njom i ne daje joj komplimente, normalno je da počne da se oseća usamljeno. Takođe je normalno očekivati da će je privući neko ko joj posvećuje dovoljno pažnje.

Obraćanje pažnje je najbolji način da osvojite žensko srce. Dakle, ako joj neko drugi kupi cveće, ima sjajnu komunikaciju sa njom i otvoreno izražava svoja osećanja, to će rastopiti njeno srce. Takva pažnja, (ali iskrena pažnja!) učiniće ga najboljim momkom kojeg je ikada upoznala! Tada je spremna na sve, pa čak i na vanbračnu aferu sa dotičnim muškarcem.