Vodič za lizanje klitorisa – Jezikom do Uspeha!

Ako želite da naučite kako da na pravi način izvedete lizanje klitorisa – na pravom ste mestu! Do sada morate znati šta je klitoris, njegovu ulogu i kako ga pronaći. Klitoris je deo ženskih spoljašnjih genitalija. Kao i penis, on je u stanju da naraste i ima mnogo više nervnih završetaka, do osam hiljada. To znači da ima praktično ključnu funkciju tokom seksa. Ako se pomiluje na pravi način, može da doživi orgazam bez napora. Zbog toga smo postavili ovaj članak: da vam pokažemo tehnike stimulacije i lizanje klitorisa za intenzivne orgazme.

1. Tapkanje jezikom i lizanje klitorisa za užitak.lizanje klitorisa jezik

Ovo je veoma lepo i za muškarca i za žene. Tapkanje jezika je intimno i slatko. Sve što treba da uradite je da tapkate vrhom svog jezika po njenom klitorisu. Ne morate je maziti ni po jednom delu njene vagine. Samo klitoris. Pokreti moraju biti tempirani, ritmični. Zašto mora biti ritmično? Pa, zato što želiš da joj uđeš u um. Želite da ona leži i zamišlja kako će izgledati sledeći dodir i kako će se osećati. Ako ste u mogućnosti da uđete u misli žene kada imate seks sa njom, dovešćete je do ludila.

2. Kruženje jezikom.

Ovo je tehnika lizanja klitorisa koja se samo malo razlikuje od tapkanja jezika. Ali osećaj koji proizvodi je mnogo drugačiji. Tapkanje jezika je „suva“ stimulacija. Nema mnogo vlage jer vam vrh jezika nije toliko mokar. Ali kod kružnog kretanja koristite više od samo vrha jezika, tačnije sredinu jezika. Okružite klitoris svoje žene jezikom, a onda se spustite na njega kao tornado.

„Osećala sam se kao da je tamo, u mojoj glavi, terajući me da osetim sve te divne stvari. Apsolutno mi se dopalo i tada sam prvi put prskala.” – Nena_92.

3. Uz lizanje klitorisa idu i Vibrirajuće usne.

Kada smo bili deca, igrali smo se usnama na čudne načine. Jedan od tih načina je da gurnemo vazduh kroz usne na način koji proizvodi vibracije i turbulencije. Ono što smo radili je da spojimo usne i izbacimo vazduh između zuba. Naše usne su se kretale veoma kruto, u talasima, i proizvodile zvuk mašine. Ta igra će biti od koristi za lizanje klitorisa.

Naslonite usne na klupko njenog klitorisa i vibrirajte njima. Odgovor će biti veoma nežan i iskren jauk većinu vremena. To je zato što vibracije vaših usana mnogo podsećaju na vibrator. Vibracije pokreću mnogo nervnih završetaka da šalju zadovoljstvo u njeno telo. „Prvi put kada sam ovo isprobao na svojoj ženi, osetila je tako duboko zadovoljstvo. Kao da sam je uvukao u svet iz kojeg nije želela da izađe.” – Adam 40god.

4. Sa strane na stranu.lizanje klitorisa milf

Veoma jednostavno, pomerate glavu s jedne na drugu stranu da biste mogli da zakačite sve delove njenog klitorisa. Tehnika lizanje klitorisa sa strane na stranu je najbolja kada imate seks sa ženom koja je malo punija i krupnija. Posle par minuta, lice vam se jako navlaži, naročito ako vaša žena ovulira.

5. Sisanje, lizanje klitorisa i ručni rad.

Smestite klitoris između usana i sisajte ga uz povremene kontakte jezikom. Jačinu i pritisak tokom sisanja odredite prema ponašanju njenog tela, grčenja i stenjanja. Uz to, nikako nemojte zaboraviti da koristite prste. Gurnite kažiprst ili srednji prst (ili oba) u njenu vaginu i savijte tako da osetite greben na spoljnom vaginalnom zidu. Ovaj greben je njena G tačka, i sada ćete je maziti u isto vreme kada vršite lizanje klitorisa. Ovo je siguran način da je dovedete do orgazma. Klitoralni orgazmi su neverovatni.