Vida okolina Subotice

Please complete the required fields.
Krupnija sam žena

Krupnija sam žena 58-o sam godište što će reći da imam mnogo kilometara i mnogo švalera iza sebe. Ali i dan danas volim da se igram sa njima mada ih je nažalost sve manje a moji apetiti sve veći. Zovu me Vida i trenutno stanujem u okolini Subotice. Imam svoju kućicu, bašticu, nešto malo stoke i svoju posebnu prostoriju za svoj hobi- heklanje. Zaista uživam u penziji ali mi fali neka nova avanturica. Ima i njih ali nedovoljno.
Krupnija sam žena i mnogo sam se zbunila kada sam naletela na jednog mladog momka pre nekog vremena. Bila je neka svadba i on je pored svih onih lepih devojaka na slavlju počeo oko mene da se mota. Reko mu bež tamo mogu baba da ti budem ali on je uporno hvalio moju guzicu. A ona je ogromna. Bilo kako bilo nacvrcala se ja malo i postala šašava i reko da omastim brke. Žila mu je bila ogromna najveća koju sam ikada videla i sav je cureo. Bilo je to prvi put da sam ga primila u guzicu i mnogo mi se svidelo. Od tada ne uspevam naći nikoga ko bi me ponovo taslačio kao taj mali sa svadbe, a nadam se da ću uskoro pronaći jer sam veoma napaljena.

Da bi me kontaktirao, pozovi 0906/20-21-24 lokal 7, kada se javi ljubazna sekretarica trazi Vida okolina Subotice i javiću ti se

elegantno popunjene dame

3 thoughts on “Vida okolina Subotice

  1. Pingback: Vida okolina Subotice | Najbolje erotske priče

  2. Pingback: glasno strasno stenjanje Kada te mama dočeka u sexi rublju - Incest Priče

  3. Pingback: Olja | Hot Matorke

Comments are closed.